Alkuperäinen Saveur-lehden resepti:
Raaka-aineet:
Jänis (n.1kg paloiteltuna)
N. 1/2 kuppia dijon-sinappia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
4rkl voita
1 pieni sipuli hienonnettuna
1/2-2dl lasia kuivaa valkoviiniä (kuten chablis)
1 bouquet garni
1/3 kupillista ranskankermaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
1. Voitele jänis sinapilla ja mausta suolalla ja pippurilla (Saat voideltua jäniksen helposti, kun laitat sen kulhoon, johon kaadat sinapin ja mausteet ja levittelet seosta tasaisesti joka paikkaan)
3. Pienennä lämpöä keskitasolle ja lisää loput 2 ruokalusikallista voita. Sekoita joukkoon sipulit ja kypsennä pehmeiksi n. 8-10 minuuttia.
4. Kaada joukkoon viini ja poista pannusta kaikki ruskettuneet muruset. Lisää jäniksen lihat ja bouquet garni. Laita kansi päälle ja kypsennä noin 35 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
5. Poista pannu levyltä, ja sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnettu persilja.
Tarjoile perunamuussin, sekä hyvän punaviinin kera. Taisin syödessäni todetakkin, että jos mun pitäisi nyt valita joku ruoka, jota mun pitäisi syödä loppuelämäni, niin se olisi ehdottomasti tämä! ^^
The 14 Best Casino Slots in Las Vegas - Mapyro
VastaaPoistaThe 경상남도 출장샵 casino is a popular slot 의왕 출장샵 machine by some players, but 김천 출장마사지 has been 구미 출장샵 one of 양산 출장샵 the biggest in Vegas to date. It's a must have for any Vegas